Inbjudan till årsmöte samt information kring utdelning av ny hårdvara för medlemmar i Hajoms Fiber

Publicerad: 2024-05-22

Viktigt att läsa hela meddelandet, då det innehåller flera olika delar av information.

Onsdagen den 12/6 kl. 19:00 hälsar Hajoms Fiberförening alla medlemmar välkomna till årsmöte i bygdegården i Hajom.

Tisdagen den 4/6 kommer det nya gruppavtalet med Telia att aktiveras. Detta innebär att du som medlem i gruppavtalet framförallt kommer att få tillgång till en högre bredbandshastighet. Till det nya avtalet levereras en ny och förbättrad hårdvara (router + tv box). Den befintliga hårdvaran kommer att fungera i både det gamla och nya avtalet, lika så den nya hårdvaran som också fungerar i båda avtalen. Det är dock viktigt att du som medlem i gruppavtalet hämtar ut och installerar din nya hårdvara, för att ni skall kunna få full support från Telia vid ett eventuellt problem.

Det är också viktigt eftersom att hårdvaran ingår gratis vid uppstarten av det nya avtalet, men måste köpas för en tillkommande kostnad vid anskaffande längre fram i avtalsperioden. Vi kommer därför att anordna två stycken utlämningstillfällen för den nya hårdvaran:

Lördagen den 25/5 kl. 10:00-12:00 finns vi på plats i Hajoms skola.

Onsdagen den 12/6 kl. 19:00 finns det möjlighet att hämta utrustningen i samband med årsmötet, i Hajoms bygdegård.

För dig som inte kan hämta din utrustning själv så finns det i mejlet en bifogad fullmakt som skall skrivas ut och tas med av bud.

Fullmakten finns även på vår hemsida, hajomsfiber.se

Varmt välkomna önskar
Styrelsen för Hajoms Fiberförening

Leader 7H