Styrelsemöte

Publicerad: 2020-02-26

Tisdagen den 18:e februari hölls ett styrelsemöte i bygdegården.

Frågor rörande bytet till Telia och Zitius som har uppkommit under veckorna diskuterades. Bland annat att ElTel hade svårt att komma i kontakt med alla medlemmar, berörda medlemmar i styrelsen kollar närmare på detta och skickar en uppdaterad lista till ElTel. Förhoppningsvis har de flesta frågorna rörande övergången blivit besvarade på FB av styrelsemedlemmar samt medlemmar i föreningen. Ett fåtal personer har ej hämtat ut sin utrustning ännu. Har man missat alla tillfällen tveka inte att kontakta styrelsen så ska vi lösa detta.

2 st medlemmar har legat efter med betalningen en lång tid även efter flera påminnelser och därför beslutades det att stänga av dessa medlemmar från fibernätet.

Med bytet över till Telia kommer uppdaterade priser som kommer börja faktureras fr.o.m april. Det nya priset är 249+75 kronor per månad inklusive moms.

Leader 7H