Gott nytt år och en uppdatering

Publicerad: 2015-01-01

Hej alla medlemmar och gott nytt år!

Sent om sider kommer det nu en uppdatering över läget i föreningen. Den 22 December besiktigades vårt nät och med några få undantag så var allt godkänt. Några dåliga svetsar hittades när mätningen utfördes före besiktningen, men dessa skall vara åtgärdade när detta skrivs. Vi är även inkopplade fysiskt i telestationen vid Kooperativa. Så vad gäller vårt åtagande är det mesta klart. TV-boxarna kommer att delas ut inom de närmsta veckorna så att ni har dessa innan nätet drar igång.

Vi har nu fått ett datum av Scanova när de tänker koppla in oss mot omvärlden och det är satt till den 28 Januari. Vi kan inte säga exakt när er internetuppkoppling är på plats, men NetAtOnce kommer att ha hela sin del klar i god tid till den 28/1. Så det skall inte dröja många dagar efter detta datum.

Vad gäller bidraget skall inga problem ha uppstått på grund av förseningen.

Leader 7H