Projektuppdatering vecka 43

Publicerad: 2014-10-23

I nuläget ser statusen för byggnationen bra ut, vi ligger lite efter mot vad vi hoppades på i somras men DE Teknik blir färdiga med svetsningen i alla kopplingsskåp denna vecka. I morgon eller i början på nästa vecka blåser de en sträcka på en kilometer i Borred som de hade missat i första omgången samt svetsar de kvarvarande 18 utomhusboxarna. Så har vi tur så hinner de börja med provmätningen av nätet redan i nästa vecka.

Angående provmätningen, fick vi reda på att om ni har monterat upp routrarna inomhus så får ni inte sätta i strömkontakten till dessa. Anledningen är att det då inte går att göra en kvalitetsmätning fram till er anslutning eftersom routern är igång och stör mätningen. Så har ni satt i strömmen, dra ur den igen. Ni som inte har monterat upp er router kan vänta tills efter medlemsmötet, där kommer vi att visa hur monteringen utförs.

Medlemsmötet kommer att gå av stapeln i Hajoms Bygdegård den 18 November klockan 19:00.

Leader 7H