Uppdatering vecka 42

Publicerad: 2014-10-19

Hej alla medlemmar!

Här kommer en lite försenad men välbehövlig uppdatering av läget i projektet. Vissa förseningar har skett men nu gör DE Teknik allt de kan för att bli färdiga så fort som möjligt. I torsdags förra veckan hade de svetsat färdigt 43 skåp av 73 totalt, veckan innan var bara 12 klara. Utöver det är 18 husboxar kvar att svetsa och tre anslutningar skall blåsas på industriområdet Skene Skog. Sedan skall nätet kontrollmätas men vi har ingen uppfattning i dagsläget när det kan göras, men vi hoppas på att det kanske bara är någon vecka kvar till dess. Enligt NetAtOnce som nu har börjat engagerats tar det ca 1 - 2 veckor för dem att inställa sig efter att fibernätet är klart. Så vi kommer gå in i november innan ni kan börja använda er nya fiberuppkoppling. Vi kommer att försöka ge mer tätare uppdateringar så fort vi i styrelsen vet något nytt.

Redan nu ser det ut som om vi vet slutgiltiga kostnader i mitten av november så räkna med att den sista räkningen kommer komma runt den tiden.

Leader 7H