15 Maj skall slangen vara nedgrävd på tomten

Publicerad: 2014-04-19

Nu är vi snart färdiga med nedgrävningen av fiberslangen och det är dags att börja planera blåsningen av fiber. För att det skall bli så effektivt som möjligt vill vi att alla medlemmar, senast den 15 Maj,  har grävt ner sin slang, monterat utomhuslådan på husfasaden samt dragit in fibern i fastigheten enligt de instruktioner som finns här på sidan.

Den instruktion som ligger på hemsidan och som medföljer utomhuslådan, är skriven för Bynet/Telia och stämmer nästan på allt utom en detalj. I stället för att spara 50 cm fiber vid mediaomvandlaren,  ska 63 cm sparas. Dessa 63 cm ska användas i NetAtOnce box när ni väl får denna. Tänk på att i NetAtOnce fall är det inte två boxar inomhus utan bara en, som innehåller både mediaomvandlare och router.

Leader 7H