Uppdatering: Utökning av kapacitet, Skene Skog

Publicerad: 2022-07-21

Som ni tidigare informerats om så har ett stambyte utav vår fibermatning upp till Skene skogs industriområde skett idag. Under bytet så upptäcktes en förträngning i slangen mellan två skåp och schaktning behöver därför utföras. Vi har varit beredda på att detta kunde ske och grävmaskin har därför funnits på plats hela dagen. Schaktning, reparation av slangen och blåsning utav den nya fiberkabeln sker nu under kvällen. Teknikerna kommer direkt imorgon bitti börja med att svetsa ihop fiberkablarna igen. Detta gör att ni kommer vara utan fibertjänster även en stund under förmiddagen imorgon. Direkt när fibern är ihopsvetsad så kommer tjänsterna att fungera som vanligt igen, det gör att ni som berörs kommer att kopplas in löpande.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen i Hajoms fiberförening

Leader 7H