Status 30/1

Publicerad: 2015-01-31

Hej

Efter gårdagens felsökning hittades två fel. Det ena är vid passagen under väg 156 vid Kurse, här har det blivit fel vid kopplingarna efter att ett stopp krävde en ny tryckning under vägen, detta påverkar nätet i Kurse och Askersered. Det andra felet är i ett nytt skåp som sattes upp i Hjorttorp när det blev problem med blåsningen där. Felet i Hjorttorp gör att Hjorttorp, Hede, Borred och Hajoms Skog, hela vägen till Skene, inte fungerar. Båda dessa fel har orsakat att två skåp inte är svetsade. DE-Teknik behöver ett nytt schema från ByNet för att svetsa dessa. Uppgiften vi har fått nu är att felet kanske kan vara avhjälpt sent nästa vecka. Men styrelsen kommer att träffa både ByNet och DE-Teknik innan dess så en uppdatering kommer att komma.

Sedan är det flera abonnenter som inte har fått sina fasadskåp svetsade, sist jag räknade var det ett 20 tal. Dessa kommer DE-Teknik börja svetsa på måndag, men inte heller där har vi ett svar på när det är klart.

Mer än att dessa fel inte kommer att vara avhjälpta innan måndag kan vi tyvärr inte säga nu.  Vi försöker svara på så många frågor vi kan men innan mötet nästa vecka kommer vi inte ha någon ny information att ge.

Leader 7H